Nieuws
Nieuwe verpakking
Ecodor presenteert de nieuwe opgefriste verpakkingen van de dierenlijn. De vernieuwde uitstraling sluit aan bij de onlangs geintroduceerde huisstijl. De nieuwe stijl is nu toegepast op de UF2000 4PETS, de EcoPet en de Wonderschoon. De Wonderschoon vachtreiniger krijgt ook direct een naamswijziging en zal verder gaan onder de naam EcoFur. De nieuwe verpakkingen worden niet allemaal tegelijkertijd in gebruik genomen. De EcoPet wordt bijvoorbeeld, vanwege de productietijd, medio september 2016 vervangen. Ook de andere productlijnen worden dit jaar nog aangepast. Binnenkort meer informatie. ..
Binnenkort onthulling nieuwe verpakkingslijn
Ecodor lanceert binnenkort een compleet nieuwe verpakkingslijn. Met deze nieuwe verpakkingslijn willen wij de kwaliteit en het duurzame karakter van de Ecodor producten nog meer benadrukken. We grijpen de samenwerking met Martin & Sacha Gaus aan om eerst de dierenlijn te lanceren. Ondertussen zijn we bezig om de andere productcategorieën op te frissen. Binnenkort meer informatie. "REFRESH YOUR WORLD" ..
Martin & Sacha Gaus ambassadeurs van Ecodor
Sinds Martin en zijn dochter Sacha vorig jaar kennis hebben gemaakt met Ecodor zijn ze fan van onze producten. Na herhaalde verbluffende resultaten van UF2000 4PETS besloten zij ambassadeur te worden;  "iedere dierenvriend moet weten van dit 100% natuurlijke schoonmaakwonder"   Wij zijn trots te kunnen melden dat Martin & Sacha Gaus daarom hun naam verbinden aan onze dierenproducten.   ECODOR OPGEFRIST   Door de samenwerking met Martin & Sacha staan wij aan de vooravond van een nieuw Ecodor hoofdstuk en hebben wij dit moment gegrepen o..
Uw hond plast steeds op dezelfde plek?

U hebt een oudere hond en uw hele huis ruikt naar die typische “oude honden” lucht?

Daar is nu iets aan te doen!

0 reacties op dit artikel - bekijk reacties
Kattenpis geur verwijderen

Het verwijderen van geur van kattenpis met Ecodor UF2000.

Katten urinegeur verwijderen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

45 reacties op dit artikel - bekijk reacties